logo_deceuninck

zendow® royal / flex

De kunststof kozijnen, ramen & deuren van Deceuninck komen aan al uw wensen tegemoet. Hun mooie stijl en technische innovatief karakter hebben maar één doel: uw woonplezier verhogen. Het is een profielsysteem dat het architecturale met het decoratieve verzoent. zendow biedt voor elke bouwstijl de gepaste oplossing.

Zowel de grondstof, het profielsysteem als de veredeling zijn begunstigde van een KOMO-certificaat.

Kunststof ramen: een ware kleurenpracht

De Zendow#neo kunststof ramen zijn verkrijgbaar in een uitgebreid palet van kleuren en structuurafwerkingen. Zo worden de kozijnen van uw ramen of deuren volledig afgestemd op uw persoonlijke smaak. Wat voor woning of stijl u ook hebt, in de Zendow#neo collectie vindt u altijd inspiratie om van uw huis een karaktervolle thuis te maken!

Steeds verder kijken … met Zendow#neo

Zendow#neo is vooral een eenvoudig concept met fraaie en stijlvolle kunststof kozijnen. Welke beglazing u ook kiest (dubbel of driedubbel glas, hoogrendementsglas …), dankzij het grotere glasoppervlak van Zendow#neo haalt u altijd het zonlicht naar binnen!

Zendow#neo ramen: ongeziene isolerende eigenschappen

In de serie Zendow#neo kunststof ramen werd de innovatieve Linktrusion-technologie geïntegreerd. Daardoor zijn deze ramen, net zoals de Zendow#neo Premium serie, 100 % recycleerbaar en overtreffen ze de EPB-vereisten inzake thermische isolatie.

Kleuren en meer informatie

GEALAN_Logo_1

Kunststof kozijnen en profielsystemen van GEALAN – dat is een uitgebreid productprogramma voor de professionele bouw van ramen, deuren en rolluiken. Om het even of het nu een aanslag- of midden afdichtingsysteem in uitvoering met verzette of halfverzette oppervlakken is – GEALAN- kunststof kozijnen en profielsystemen voldoen aan alle architectonische eisen wat betreft kwaliteit, design, functionaliteit, stabiliteit, onderhoudscomfort, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Het systeem GEALAN NL plus

Het kunststof kozijnen systeem GEALAN NL plus combineert de modernste profieltechnologie met de traditionele eisen van de Nederlandse markt. Zachte contouren en smalle aanzicht breedtes leiden tot optisch evenwicht en bevallige proporties. Technisch blijft met het systeem GEALAN NL plus geen wens meer onvervuld. Bouwdiepte, kamer vorming en zinvolle detailconstructies voldoen aan alle verwachtingen betreffende warmte- en geluidsisolatie, statica en inbraakpreventie. Gelijktijdig bestaat een hoge compatibiliteit met andere GEALAN-systeem families.

Het Houtlook Authentiek – kunststof kozijnen

De modernste materialen en historische optiek behoeven niet noodzakelijkerwijze onverenigbaar zijn. Juist in de traditionele stadscentra wordt het beeld veelal door schuiframen bepaald. Tot nu toe was de reconstructie arbeidsintensief en ging met hoge kosten gepaard. Geprobeerd werd deze authentieke schuiframen zo goed mogelijk na te bouwen. Daarbij werd over het hoofd gezien dat de huidige eisen van deze kunststof kozijnen met betrekking tot comfort en ergonomie enorm gestegen zijn. Gevellux heeft als enige in Nederland het KOMO keurcertificaat op de HVL kunststof kozijnen en kozijnprofielen van Gealan.

Kleuren en meer informatie