Gevellux Screens

Gevellux levert kwalitatief hoogwaardige screens. Het voordeel van een screen is dat deze langs de gevel hangt en dus geen ruimte wegneemt van bijvoorbeeld een looppad. Een Gevellux screendoek werkt anders dan het doek van een knikarm- of uitvalscherm. Een screendoek is namelijk geen acryldoek, maar wordt geweven uit gecoate glasvezeldraden, waardoor een ‘open’ structuur ontstaat. Een screendoek filtert het zonlicht waardoor het binnen minder warm wordt en ter voorkoming van hinderlijke reflecties.

Gevellux Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ideaal dus als u waarde hecht aan uw privacy. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Door architecten worden ze veelvuldig toegepast op de grotere gebouwen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor toepassing op woonhuizen.

Gevellux Screens zijn met name geschikt voor toepassing waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Ze zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen. Screens houden niet alleen warmte buiten maar beschermen ook uw interieur tegen de zon. Bovendien houden ze hinderlijke schitteringen tegen.

Vraag nu een offerte aan voor uw nieuwe screens!