Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gevellux
Average rating:  
 8 reviews
 by Familie Meester
Vakmanschap

Van de week is Robert voor de 2e keer bij ons geweest. Nu voor een kunststof voordeur, waar hij eerder al een kunststof kozijn, schuifpui en overkapping heeft geplaatst. Weer een sterk staaltje vakmanschap geleverd. Wij zijn erg tevreden met het advies, prijs/kwaliteit verhouding en het uiteindelijke resultaat. Robert is fijn in de omgang en wij raden een ieder aan om zeker ook een offerte aan te vragen bij Gevellux!

 by vermandel
rabatdelen aan de gevel vwervangen

op 30 oktober en 3 november 2014 heeft Winkelhuis uit Haaksbergen met veel precisie de oude gevelbekleding vervangen door medite tricoya rabatdelen. het resultaat mag er zijn, en ik heb er alle vertrouwen in dat hij nog een keer langs komt voor de beveiliging van de bevestigde hekjes, zoals afgesproken.

Ik kan hem iedereen aanbevelen. Prettig en vakkundig!

 by Van den Brink

Zeer grote vakkennis, goede kwaliteit in afwerking en denkt mee met de klant. Ook bij eventuele nazorg gaat men er zelf achteraan of het goed gaat, laat niet alleen de klant zelf bellen, maar belt zelf ook om te vragen hoe iets gaat, is gegaan. oftewel zeer tevreden 🙂

 by Raymond en Kim
Super

Voor de eerste keer kennis gemaakt met deze vakman. Wij hebben onze houten kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen. Wij zijn super tevreden met het vakwerk, geduld en oog voor detail van deze vakman! Zeer professioneel en bekwaam!

 by A.M. Bosselaar-Bredero

Wij hebben nu 3 keer gevellux ingeschakeld voor onze woning, het vernieuwen van de windveren, het plaatsen van een velux dakraam en het vervangen van een houten dorpel voor een hardstenen dorpel. Alle werkzaamheden zijn professioneel en met vakmanschap uitgevoerd en daar waar een kleine tegenslag was werd het altijd naar tevredenheid opgelost. Wij zijn alweer aan het sparen voor de volgende klus aan ons huis en ook daar zullen we gevellux voor inschakelen!

 by Mark uit Mijdrecht
Verschil met het hout is niet te zien

Wij hebben Keralit gekocht en laten plaatsen. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat, het verschil met het hout is niet te zien maar het zit dan ook op de eerste verdieping. Ik zou het zeker aanbevelen hoewel het pas sinds december erop zit dus we weten nog niet wat het met de zomer doet wanneer het buiten warm wordt. Ik begrijp wel van de aannemer dat het wat lastiger te plaatsen was dan hij aanvankelijk had verwacht...

 by Ten Elzen

Absoluut bewezen dat vakwerk bestaat en niet te duur.

 by Tom de Haas
Top!

Ik ben zeer content met de manier hoe Gevellux de producten aanbrengt. Juist deze methode onderscheid het bedrijf zich met ander bedrijven. Ik hoe in ieder geval niet meer het dak op.