img7
img8
Detail8

Mooi en duurzaam

Een plastisol afdekkap is een uitstekend alternatief voor een aluminium daktrim. Bij de trim wordt de dakbedekking op de aluminium strip gebrand, terwijl plastisol kappen vaak door de opstand stroken heen in de ondergrond worden bevestigd. Dat geeft technisch een beter resultaat en is duurzamer dan aluminium. De coating (200 mu) heeft een goede weerstand tegen corrosie en is bestand tegen weersinvloeden. Plastisol gaat 20 à 25 jaar mee.

Veelzijdig

Plastisol is een veelzijdig materiaal, waar behalve afdekkappen ook boeiplaten en de wangen (zijkanten) van dakkapellen heel mooi mee afgewerkt kunnen worden.

Er is een ruime keus in kleuren. Bovendien kan plastisol zowel in een vlakke als een gestructureerde coating worden geleverd.Zo kan bijvoorbeeld een dakkapel een houtuitstraling hebben door plastisol in de structuur van planken te laten zetten.Bestaande en nieuwe boeiboorden, bijvoorbeeld rond een dakgoot of een garage, kunnen wij bekleden met plastisol.

Onderhoudsarm

U hoeft plastisol niet te schilderen. Alleen afnemen met een vochtige doek is voldoende om er jarenlang plezier van te hebben.